Інгредієнти:
- 1 кг стегна курячого без кістки;
- 300 г густого кефіру;
- часник, чебрець (він же тим’ян);
- спеції: карі, підкопчена паприка;
- цедра лимона чи лайму;
- сіль;
- 40 г олії.
Готуємо маринад: наливаємо кефір, додаємо по чайній ложці карі та підкопченої паприки, сухий або свіжий часник, цедру лимона, порізаний тимʼян та олію.
Приготування курячих стегон: У рецепті використовують стегна без кістки, але до маринаду підійде будь-яка частина курки. Занурюємо птицю у маринад і даємо постояти мінімум годину, а цілій птиці потрібно стояти ніч.
Якщо смажите на мангалі, температура має бути 180 градусів, так готуємо хвилин 20. Якщо запікаєте в духовці, поставте її на 180-185 градусів і запікайте шкіркою вверх десь 25-35 хвилин – залежить від розміру шматків. Цілій курці треба буде більше часу.
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване