Пропонуємо запекти свинину по-королівськи – страва проста, але смачна, соковита і апетитна. Для запікання найкраще підходить саме свинячий ошийок, в ньому є прошарку жиру, тому м’ясо виходить м’яким і соковитим
Інгредієнти
Свинячий ошийок 1.5 кг.
Помідор 200 гр.
Сир 100 гр.
Часник 2 зуб.
Петрушка 1 пучок
Соус соєвий 6-7 ст. л.
Базилік сушений ½ ч. л.
Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Бекон 60 гр. Кроки 3 год 40 хвДрук Розрізаємо ошийок великим ножем так,щоб вийшов пласт товщиною 1-1, 5 см.
М’ясо накриваємо плівкою і відбиваємо кухонним молоточком, так пласт стане ще більше, а сама свинина буде м’якою і ніжною. Для маринаду дуже дрібно кришимо зубчики часнику і зелень петрушки. М’ясо посипаємо перцем, часником і петрушкою, поливаємо соєвим соусом і залишаємо прямо на столі на 30-60 хвилин.
В цей час дрібними кубиками нарізаємо помідори і сир. До томатів з сиром додаємо базилік, перемішуємо, викладаємо начинку на м’ясо, край м’ясного пласта залишаємо вільним приблизно на 7 см. М’ясо з начинкою загортаємо в рулет, фіксуємо шпагатом, перекладаємо в рукав для запікання і відправляємо в духовку на 1,5 години (температура 190°С).
Рулет дістаємо, зрізаємо шпагат, змащуємо соєвим соусом, зверху викладаємо нарізаний бекон і тертий сир. Запікаємо м’ясо ще 30-40 хвилин, перед подачею нарізаємо порційними шматочками і подаємо з будь-яким гарніром..
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване