Запечена грудка з грибами у вершках, виходить дуже соковита і смажені печериці всерединці.
Інгредієнти
Приготування:
Ріжемо кубиком цибулю, і ріжемо на невеликі шматки печериці. Смажимо на олії 2-3хв. Солимо, перчимо, додаємо прованські трави
Робимо в курячій грудці посередині надріз. Натираємо грудку сіллю і перцем. В цю кишеньку кладемо посмажені гриби
Зверху натираємо грудку приправою для курки. Запікаємо на середньому вогні 20хв.
Готуємо заливку зі сметани, води, солі, перцю, прованських трав і приправи для курки.
Заливаємо цією сумішшю грудку і печемо ще 25хв. Час від часу дістаємо з духовки страву і поливаємо зверху соусою в якому вона печеться.
Смачного!
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване