Запечена грудка з грибами у вершках, виходить дуже соковита і смажені печериці всерединці.
Інгредієнти
Приготування:
Ріжемо кубиком цибулю, і ріжемо на невеликі шматки печериці. Смажимо на олії 2-3хв. Солимо, перчимо, додаємо прованські трави
Робимо в курячій грудці посередині надріз. Натираємо грудку сіллю і перцем. В цю кишеньку кладемо посмажені гриби
Зверху натираємо грудку приправою для курки. Запікаємо на середньому вогні 20хв.
Готуємо заливку зі сметани, води, солі, перцю, прованських трав і приправи для курки.
Заливаємо цією сумішшю грудку і печемо ще 25хв. Час від часу дістаємо з духовки страву і поливаємо зверху соусою в якому вона печеться.
Смачного!