Страви приготовані у горщиках – це завжди дуже смачно!
М’ясо та гарнір готуються разом, так що страва виходить ситною та апетитною. Почастуйте своїх близьких смачним обідом або вечерею.
Інгредієнти
Інструкція з приготування
М’ясо наріжте невеликими шматочками і на сковороді з олією обсмажте яловичину до появи рум’яної скоринки з додаванням солі та спецій, перекладіть м’ясо на тарілку.
Овочі очистити, помити. Цибулю і моркву крупно наріжте і трохи обсмажте, додайте в кінці сіль за смаком.
Потім окремо обсмажте картоплю, нарізану крупними кубиками, не забуваючи в процесі посолити і використовуючи спеції за вашим смаком.
Гриби нарізати крупно та обсмажити.
Розкласти все на 4 горщики в такій послідовності: картопля, цибуля з морквою, гриби, м’ясо.
До води додайте сметану, томатний соус (томат. паста), сіль, трохи цукру і добре перемішати. Розподілити рівномірно соус по горщиках (кількість води залежить від розміру вашого горщика, соус не повинен повністю покривати продукти).
У кожен горщик можна покласти шматочок вершкового масла та лавровий лист. Накрити горщики кришечками.
Заздалегідь вмикаємо духовку на 180 градусів і ставимо запікати до готовності приблизно на 1 годину 30 хв. Час запікання визначати за духовкою.