Страви приготовані у горщиках – це завжди дуже смачно!
М’ясо та гарнір готуються разом, так що страва виходить ситною та апетитною. Почастуйте своїх близьких смачним обідом або вечерею.
Інгредієнти
Інструкція з приготування
М’ясо наріжте невеликими шматочками і на сковороді з олією обсмажте яловичину до появи рум’яної скоринки з додаванням солі та спецій, перекладіть м’ясо на тарілку.
Овочі очистити, помити. Цибулю і моркву крупно наріжте і трохи обсмажте, додайте в кінці сіль за смаком.
Потім окремо обсмажте картоплю, нарізану крупними кубиками, не забуваючи в процесі посолити і використовуючи спеції за вашим смаком.
Гриби нарізати крупно та обсмажити.
Розкласти все на 4 горщики в такій послідовності: картопля, цибуля з морквою, гриби, м’ясо.
До води додайте сметану, томатний соус (томат. паста), сіль, трохи цукру і добре перемішати. Розподілити рівномірно соус по горщиках (кількість води залежить від розміру вашого горщика, соус не повинен повністю покривати продукти).
У кожен горщик можна покласти шматочок вершкового масла та лавровий лист. Накрити горщики кришечками.
Заздалегідь вмикаємо духовку на 180 градусів і ставимо запікати до готовності приблизно на 1 годину 30 хв. Час запікання визначати за духовкою.
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване