Тушкована яловичина зі смородиною
Тушковане м’ясо в смородиновому соку виходить дуже ніжним, смачним і ароматним. Крім основних інгредієнтів, ви можете додати в страву овочі, наприклад, цибулю, солодкий перець і моркву. Крім цього, будуть доречні і пряні трави, наприклад, свіжий розмарин.
Інгредієнти:
- 800 г яловичини
- 2/3 склянки червоної смородини
- 1 ч. л. цукру
- 1/2 ч. л. солі
- Чорний мелений перець – за смаком
- Олія – за смаком
Спосіб приготування:
- Вимиту яловичину наріжте середніми шматочками.
- Гілочки смородини ретельно промийте, плодоніжки і дрібні гілочки можна не видаляти.
- Ягоди протріть через сито, перекладіть в глибоку тарілку, залийте 100 мл води і відіжміть.
- М’ясо обсмажте 7-10 хвилин, потім додайте спеції, смородиновий сік і цукор.
- Після закипання зменшіть вогонь, продовжуйте тушкування під кришкою до повної готовності.