Рецепти

Яловичина в соку червоної смородини

Тушкована яловичина зі смородиною

Тушковане м’ясо в смородиновому соку виходить дуже ніжним, смачним і ароматним. Крім основних інгредієнтів, ви можете додати в страву овочі, наприклад, цибулю, солодкий перець і моркву. Крім цього, будуть доречні і пряні трави, наприклад, свіжий розмарин.

Інгредієнти:

  • 800 г яловичини
  • 2/3 склянки червоної смородини
  • 1 ч. л. цукру
  • 1/2 ч. л. солі
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Олія – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Вимиту яловичину наріжте середніми шматочками.
  2. Гілочки смородини ретельно промийте, плодоніжки і дрібні гілочки можна не видаляти.
  3. Ягоди протріть через сито, перекладіть в глибоку тарілку, залийте 100 мл води і відіжміть.
  4. М’ясо обсмажте 7-10 хвилин, потім додайте спеції, смородиновий сік і цукор.
  5. Після закипання зменшіть вогонь, продовжуйте тушкування під кришкою до повної готовності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *