НІЖНЕ ТУШКОВАНЕ ФІЛЕ ІНДИЧКИ ЗІ СМЕТАНОЮ
М’ясо індички — неймовірно смачне, корисне і малокалорійне.
ІНГРЕДІЄНТИ
| Філе індички | 700 г |
| Сметана ТМ «Рудь», 21 % | 500 г |
| Борошно | 30 г |
| Бульйон | 200 г |
| Рослинна олія | 4 ст. л. |
| Цибуля | 2 шт. |
| Часник | 2 зубчики |
| Лавровий лист | 2 шт. |
| Сіль | за смаком |
| Перець | за смаком |
ПРИГОТУВАННЯ
Етап № 1 Промиваємо філе індички під теплою водою, просушуємо на паперовому рушнику. Нарізаємо невеличкими шматочками. Чистимо ріпчасту цибулю, ріжемо напівкільцями.
Етап № 2 Беремо глибоку сковорідку з товстим дном. Наливаємо рослинну олію та добре прогріваємо. Викладаємо м’ясо індички та цибулю, солимо за смаком, обсмажуємо до золотистого кольору.
Етап № 3 У глибоку миску виливаємо сметану, додаємо борошно, дрібку солі та перцю. Ретельно перемішуємо соус та додаємо у сковорідку до індички. Туди ж виливаємо склянку бульйону — м’ясного чи овочевого. Кладемо у сковорідку лавровий лист, накриваємо посуд кришкою та тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності страви додаємо дрібно нарізаний часник.
Перед подачею радимо прикрасити страву зеленню. Філе індички у сметанному соусі смакує з будь-яким гарніром: картопляним пюре, рисом, пастою твердих сортів. Смачного!
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване