Ніжне соковите м’ясо з кислуватою сливою, яка робить це блюдо неповторним, чудово поєднується з гарніром з печених овочів.
Інгредієнти:
- Свинина 1,2 кг
- Масло рослинне1 ст. л.
- Масло вершкове1 ч. л.
- Сливовий джем100 г
- Слива свіжа (мірабель)250 г
- Цибуля ріпчаста маленький1 шт
- Сіль, перецьза смаком
Спосіб приготування:
- Розтопити на сковорідці вершкове масло, змішати його з рослинним і обсмажити шматок свинини з кожної сторони до скоринки.
- Помістити м’ясо у форму для випічки, постеливши на дно пергаментний папір. Посолити, поперчити і рівномірно обмазати сливовим джемом з усіх боків.
- Полити м’ясо невеликою кількістю олії зі сковорідки, на дно форми додати 4 столові ложки води. Накрити пергаментним папером і випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
- У цей час цибулю почистити, розрізати на 4 частини і обсмажити в тій же сковорідці, де було м’ясо. Додати сливу і ретельно перемішати.
- Дістати м’ясо з духовки, викласти навколо нього цибулю і сливи, полити олією і випікати ще 30 хвилин.
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване