Рецепти

Свинина з медовим соусом в кунжуті в мультиварці

Готуємо свинину з медовим соусом в кунжуті.

Всупереч усім настороженим ставленням до м’яса в солодкому маринаді – це дуже смачно! Спробуйте хоча б раз м’ясо таким рецептом, і Ви захочете готувати його снів і знову.

На цей раз ми розповімо Вам рецепт приготування свинини з медовим соусом в кунжуті в мультиварці. Особливо такий рецепт сподобається любителям кунжуту. Адже свиняча м’якоть буде обсипана їм з усіх боків.

 

Інгредієнти:

800 гр   Свинина
5,5 ст. л.Кунжуту
4 ст.    л.Меду
5 ст. л.   «Теріякі» соусу
80 мл   Води
3 зубчики   Часнику
За смаком Перцю
1 шт    Цибулини

Інструкція:

Крок 1
 Для початку Вам потрібно підготувати потрібну кількість всіх інгредієнтів і мультиварку. Потім візьміть кунжут. Оскільки він продається сирим, Вам потрібно буде його підсмажити, так він набагато смачніше. Увімкніть мультиварку, встановіть програму для обсмажування. Висипте на дно пристрою насіння кунжуту. Обсмажуйте їх, весь час помішуючи. Насіння кунжуту дрібна, тому якщо Ви відвернетеся, дуже швидко може підгоріти. Після обсмажування, кунжут пересипте в тарілочку, нехай остигає.
Крок 2
 Приступаємо до приготування соусу. У ємності змішайте мед і китайський соус «Теріякі», якщо такого не знайдете, можете скористатися звичайним соєвим. Якщо Ваш мед густий, його потрібно розігріти в мікрохвильовці перед використанням або ж на водяній бані. Додайте туди ж три зубчики часнику.
Крок 3
В чашу мультиварки налийте рослинне масло. Викладіть туди шматочки свинини. Обсмажте з обох боків до рум’яної скоринки.
Крок 4
Потім викладіть в каструлю цибулю, порізану кільцями або півкільцями.
Крок 5
Тепер беріть шматочки м’яса і вмочайте їх кожен у нашому соусі. Потім в кунжуті з всіх сторін.
Крок 6
Зверху на цибулю викладіть шматочки м’яса. Потім змішайте залишки соусу і 80 мл води. Акуратно, щоб рідина не потрапила на м’ясо, вилийте соус в каструлю.
Крок 7
Тушкувати м’ясо на відповідній програмі потрібно 45 хвилин.
Крок 8
Після сигналу готове м’ясо вийміть з мультиварки. Подавайте з цибулею і соусом. Приготований гарнір до м’яса також можна полити залишками соусу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *