Рецепти

Свиняча рулька в темному пиві

ІНГРЕДІЄНТИ

НІЖНА СТРУКТУРА ТА КАРАМЕЛЬНИЙ ПОСМАК. ЯК ПРИГОТУВАТИ СВИНЯЧУ РУЛЬКУ В ТЕМНОМУ ПИВІ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

Підготуйте всі інгредієнти для приготування свинячої рульки у темному пиві.

У великій каструлі закип’ятіть воду та викладіть у неї рульку. Добре посоліть та варіть 2 години на тихому вогні.

Обережно витягніть свинячу рульку з каструлі та змастіть 2 ст. л. гірчиці у зернах, посоліть до смаку і додайте зерна коріандру, якщо є бажання. Далі викладіть рульку в рукав для запікання і додайте 400 г глив.

Влийте у рукав 500 мл темного пива та зафіксуйте краї. Розігрійте духовку до 200 градусів.

Запікайте свинячу рульку за температури 200 градусів 1 годину. Якщо хочете отримати скоринку, відкрийте рукав трохи раніше. Але відкривайте дуже обережно, аби не обпектися.

Готувати – це просто!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *