ІНГРЕДІЄНТИ
НІЖНА СТРУКТУРА ТА КАРАМЕЛЬНИЙ ПОСМАК. ЯК ПРИГОТУВАТИ СВИНЯЧУ РУЛЬКУ В ТЕМНОМУ ПИВІ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
Підготуйте всі інгредієнти для приготування свинячої рульки у темному пиві.
У великій каструлі закип’ятіть воду та викладіть у неї рульку. Добре посоліть та варіть 2 години на тихому вогні.
Обережно витягніть свинячу рульку з каструлі та змастіть 2 ст. л. гірчиці у зернах, посоліть до смаку і додайте зерна коріандру, якщо є бажання. Далі викладіть рульку в рукав для запікання і додайте 400 г глив.
Влийте у рукав 500 мл темного пива та зафіксуйте краї. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Запікайте свинячу рульку за температури 200 градусів 1 годину. Якщо хочете отримати скоринку, відкрийте рукав трохи раніше. Але відкривайте дуже обережно, аби не обпектися.
Готувати – це просто!