ІНГРЕДІЄНТИ
НІЖНА СТРУКТУРА ТА КАРАМЕЛЬНИЙ ПОСМАК. ЯК ПРИГОТУВАТИ СВИНЯЧУ РУЛЬКУ В ТЕМНОМУ ПИВІ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
Підготуйте всі інгредієнти для приготування свинячої рульки у темному пиві.
У великій каструлі закип’ятіть воду та викладіть у неї рульку. Добре посоліть та варіть 2 години на тихому вогні.
Обережно витягніть свинячу рульку з каструлі та змастіть 2 ст. л. гірчиці у зернах, посоліть до смаку і додайте зерна коріандру, якщо є бажання. Далі викладіть рульку в рукав для запікання і додайте 400 г глив.
Влийте у рукав 500 мл темного пива та зафіксуйте краї. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Запікайте свинячу рульку за температури 200 градусів 1 годину. Якщо хочете отримати скоринку, відкрийте рукав трохи раніше. Але відкривайте дуже обережно, аби не обпектися.
Готувати – це просто!
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване