Свиняча лопатка з цибулею на сковороді – це проста у виконанні і неймовірно смачна кулінарна рішення для вашого столу. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений. Готове блюдо підійде для обіду або вечері. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Лопатка свиняча – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування: Підготуємо необхідні продукти за списком. Свинячу лопатку заздалегідь розморожуємо і промиваємо.
Очищаємо цибулю та нарізаємо його тонкими півкільцями.
Лопатку обробляємо на шматочки.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ньому кільця цибулі до золотистого відтінку.
Додаємо до цибулі шматочки свинини. Обсмажуємо все разом близько 4 хвилин.
Солимо і перчимо заготовку. Перемішуємо і готуємо ще 4 хвилини. Можна вимикати плиту.
Свиняча лопатка з цибулею на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!