Рецепти

Шашлик по-грузинськи з курки

Ніжний шашлик з курки по-грузинськи – чудове блюдо, яке відрізняється соковитістю, ніжністю і чарівним ароматом. Використовується тут для шашлику томатний соус надає страві особливу пікантність і соковитість.

Шашлик по-грузинськи з курки

Інгредієнти:

1 кг курячого філе,

2 зубці часнику, по

2 ст. ложки томатної пасти і соєвого соусу,

1 ст. ложка цукру,

1 ч. ложці барбарису,

2 помідори,

зерен коріандру, сумаху і чорного перцю, сіль,

0,5 л води.

Приготування:

Філе вимити, обсушити й нарізати середніми шматками. Додати сіль, цукор, коріандр, перець, сумах, барбарис (подрібнити) і посічений часник, томатну пасту і соєвий соус, добре розмішати, втираючи маринад у м’ясо. Після цього залити курку водою (питною, кімнатної температури), ще раз добре розмішати і залишити в холодильнику маринуватися на ніч. Коли вугілля майже готове, злити маринад, а курку нанизати на шампури або дерев’яні шпажки (замочити їх перед цим у воді на 1 год.). Готується філе дуже швидко, важливо не пересушити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *