Рецепти

Перепели, фаршировані грибами

Як приготувати перепілку не тільки смачно, але й більш цікаво? Скористайтеся цим рецептом – фаршированное м’ясо набуває пікантного смаку і виходить дуже соковитим. А вже яким ароматним!..

Інгредієнти:

3 перепелині тушки;
1 велика цибулина;
1 середня морква;
100 г грибів (будь-яких, підійдуть як печериці, так і лісові гриби);
сіль, перець;
рослинна олія.

Приготування:

Вимиті цілі тушки натріть сумішшю солі і перцю ззовні та зсередини. Приберіть в холодильник на 1 годину;

Підготуйте начинку: дрібно поріжте гриби, обсмажте у розігрітій олії (5 хвилин) і дістаньте зі сковороди;

Далі підсмажте дрібно нашатковану цибулю, через 5 хвилин додайте до неї натерту моркву, тушкуйте ще протягом 5 хвилин;

Обсмажені овочі і гриби змішайте, трохи посоліть і нафаршируйте ними перепелів, скріпивши черевце зубочистками;

Дно ємності для запікання застеліть фольгою, змастіть олією. Якщо у вас залишилася начинка, рівномірно розподіліть її по листу. Зверху покладіть тушки, прикрийте їх фольгою;

При температурі 200 градусів запікайте дичину в духовці півгодини;

Потім верхній аркуш фольги зніміть і запікайте тушки ще 20 хвилин, поливши їх соком, що виділився;

Подавайте дичину до столу ще гарячою, прикрасивши зеленню.

 

Як бачите, готувати перепілку просто й швидко. Гармонійне поєднання дичини з іншими продуктами відкриває масу можливостей для кулінарної творчості. Ви можете доповнювати запечені або обсмажені тушки будь-якими овочами та крупами, незмінно одержуючи у підсумку смачну страву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *