Інгредієнти
-
1,5 кг Свиняча корейка
-
1/2 ч. л. Сіль
-
3 шт. Цибуля ріпчаста
-
2-3 зубчики Часник
-
Набір спецій за смаком та бажанням
Інструкція з приготування: Ніжна корейка в рукаві
Корейку промиваємо під холодною проточною водою. Обсушити рушником (краще тканинним ніж паперовим).
Натерти мясо сіллю та приправами.
Часник і цибулю чистимо, розрізаємо на 4-8 частин, викладаємо в один шар в рукав для запікання.
Перекладаємо на овочі мясо, затискаємо рукав і ставимо в холодильник, для просочення на ніч.
Після цього ставимо в розігріту до 180-200° духовку.
Через 1,5 год можна відкрити пакет і запікати ще 10-15 хв.
Страва готова! Подаємо гарячою!