Рецепти

Ніжна корейка в рукаві

Інгредієнти

  1. 1/2 ч. л. Сіль
  2. 3 шт. Цибуля ріпчаста
  3. 2-3 зубчики Часник
  4. Набір спецій за смаком та бажанням

Інструкція з приготування: Ніжна корейка в рукаві

Корейку промиваємо під холодною проточною водою. Обсушити рушником (краще тканинним ніж паперовим).

Натерти мясо сіллю та приправами.

Часник і цибулю чистимо, розрізаємо на 4-8 частин, викладаємо в один шар в рукав для запікання.

Перекладаємо на овочі мясо, затискаємо рукав і ставимо в холодильник, для просочення на ніч.

Після цього ставимо в розігріту до 180-200° духовку.

 

Через 1,5 год можна відкрити пакет і запікати ще 10-15 хв.

 

Страва готова! Подаємо гарячою!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *