Рецепти

МЛИНЦІ З М’ЯСОМ

Млинці без вагань можна назвати універсальною стравою. Хочете порадувати гостей чимось особливим — приготуйте млинці з куркою; хочете приготувати рідним ситний і смачний сніданок — будь ласка, ось і млинці з м’ясом; друзям захотілося спробувати щось новеньке — запропонуйте їм надзвичайно смачні млинці з грибами; або, може, вам хочеться просто побалувати себе — упевнені, ви не відмовитесь від ніжних млинців з яблуками або з сиром. Бачите, скільки варіантів? Обирайте начинку і сміливо беріться за приготування.

МЛИНЦІ З М’ЯСОМ

Ситні і смачні млинці з м’ясом припадуть вам до смаку.

ІНГРЕДІЄНТИ

Борошно 1 склянка
Яйця 2 шт.
Рослинна олія 3 ст. л.
Молоко 2 склянки
Сіль, цукор за смаком
М’ясо 300 г
Цибуля 2 шт.
Масло вершкове 20 г
Сіль, перець за смаком

ПРИГОТУВАННЯГотуємо млинці так, як і в минулих рецептах. Приступаємо до начинки. Миємо м’ясо і розрізаємо на невеликі шматки. Потім обсмажуємо в олії. На окремій сковорідці підсмажуємо цибулю. І м’ясо, і цибулю смажимо до середньої готовності.

Після цього пропускаємо м’ясо і цибулю через м’ясорубку або блендер. Готовий фарш викладаємо на сковорідку. Додаємо вершкове масло, сіль і перець. Смажимо 5–6 хвилин. Тепер викладаємо начинку на млинець і робимо конвертик. Млинці з м’ясом готові до подачі на стіл.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *