Млинці без вагань можна назвати універсальною стравою. Хочете порадувати гостей чимось особливим — приготуйте млинці з куркою; хочете приготувати рідним ситний і смачний сніданок — будь ласка, ось і млинці з м’ясом; друзям захотілося спробувати щось новеньке — запропонуйте їм надзвичайно смачні млинці з грибами; або, може, вам хочеться просто побалувати себе — упевнені, ви не відмовитесь від ніжних млинців з яблуками або з сиром. Бачите, скільки варіантів? Обирайте начинку і сміливо беріться за приготування.
МЛИНЦІ З КУРКОЮ
Ніжні млинці з куркою. Побалуйте себе і своїх близьких.
ІНГРЕДІЄНТИ
Борошно | 1 склянка |
Яйця | 3 шт. |
Молоко | 250 мл |
Вода | 50 мл |
Цукор | 0,5 ч. л. |
Рослинна олія | 1 ст. л. |
Сіль | дрібка |
Куряче філе | 2 шт. |
Цибуля | 1 шт. |
Масло | 1 ст. л. |
Сіль, перець | за смаком |
Бульйон або молоко | 2 ст. л. |
Зелень | пучок |
ПРИГОТУВАННЯГотуємо тісто і печемо млинці. Після цього беремося за начинку. Для початку варимо куряче філе. Охолоджуємо. Подрібнюємо зелень і цибулю, нарізаємо м’ясо на дрібні шматки.
На розігрітій сковороді смажимо куряче м’ясо і цибулю. У зажарку вливаємо бульйон, потім подрібнюємо м’ясну зажарку в блендері. Сюди ж додаємо різану зелень і все перемішуємо. Начинка готова. Загортаємо млинці і подаємо на стіл.