Апетитні курячі стегенця з хрусткою скоринкою, запечені в духовці, – це неймовірно смачно!
Смачну страву для обіду або вечері можна приготувати з овочами, загалом подавати з будь-яким гарніром на власний смак.
Інгредієнти
-
5 шт. курячі стегна
-
2 ст. л. майонез
-
1 ст. л. лимоний сік
-
1/2 ч. л. спеції для курки
-
сіль
-
дрібка сухого часнику
-
мікс заморожених овочів
Інструкція з приготування
Курячі стегна ретельно промити, зачистити та просушити.
Замаринувати на 20 хв.
Маринад:
2 ст.л майонезу +1 ст.л лимоний сік + спеції для курки+сіль+сухий часник.
Викласти в форму для запікання.
Додати мікс заморожених овочів.
Запікати мариновані шматочки без накриття ~40 хвилин.
👆Через деякий час приготування соус повинен з’явитися на дні форми.
Так можна кілька разів відкрити духовку і зверху полити шматки м’яса.
Форму з запеченими м’ясом можна можна виймати з духовки відразу після запікання
(👆не тримайте їх розігрітій духовці, щоб м’ясо не пересушувати без потреби).