Курячі крильця в медовій глазурі- простий рецепт, а купа задоволення для дорослих (особливо подобається чоловікам у якості закуски до пива) і дітей (ці крильця можна їсти руками
!)
Інгредієнти
Приготування
Підготовлені крильця розрізати навпіл.
Скласти в миску і приправити спеціями: сіллю, перцем чорним і червоним і куркумою або карі (можете додати або замінити на інші).
Додати ложку олії, перемішати і залишити на 15 хвилин.
Увімкнути духовку розігріватись до 200℃.
Викласти замариновані крильця на деко і поставити в гарячу духовку на 15 хвилин.
Приготувати глазур: в глибокій тарілці ретельно змішати кетчуп, соєвий соус і мед до однорідного стану.
Як сплине 15 хвилин, змастити крильця глазуррю з одного боку і поставити в духовку знову на 15 хвилин.
Потім перегорнути крильця і змастити інший бік і знову в духовку на останні 15 хвилин.
Мед зовсім не відчувається, але дає фантастичний смак!
Дуже зручно взяти такі крильця замість бутербродів з собою в дорогу або на роботу на обід.
Смачного!