Рецепти

Курячі крильця в медовій глазурі

Курячі крильця в медовій глазурі- простий рецепт, а купа задоволення для дорослих (особливо подобається чоловікам у якості закуски до пива) і дітей (ці крильця можна їсти руками!)

Інгредієнти

1200 г.
сіль
куркума
перець червоний мелений
мед рідкий
40 г.
кетчуп
40 г.
соус соєвий
60 г.
20 г.
Інгредієнти

Приготування

Підготовлені крильця розрізати навпіл.

Скласти в миску і приправити спеціями: сіллю, перцем чорним і червоним і куркумою або карі (можете додати або замінити на інші).
Додати ложку олії, перемішати і залишити на 15 хвилин.
Увімкнути духовку розігріватись до 200℃.
Викласти замариновані крильця на деко і поставити в гарячу духовку на 15 хвилин.

Приготувати глазур: в глибокій тарілці ретельно змішати кетчуп, соєвий соус і мед до однорідного стану.
Як сплине 15 хвилин, змастити крильця глазуррю з одного боку і поставити в духовку знову на 15 хвилин.

Потім перегорнути крильця і змастити інший бік і знову в духовку на останні 15 хвилин.

Мед зовсім не відчувається, але дає фантастичний смак!

Дуже зручно взяти такі крильця замість бутербродів з собою в дорогу або на роботу на обід.
Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *