Простенько, але зі смаком. Запікання птиці в духовці – завжди виправдано, оскільки м’ясо виходить неймовірно соковитим. Завдяки майонезу, крильця покриються красивою золотистою скоринкою, а всередині будуть м’якими і соковитими.
Візьміть:
- Крила індички – 500 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Гостра аджика – стільки ж.
- Оливкова олія – ложка.
- Приправи для курки – щіпка.
Як приготувати:
- Помийте крила, обсушити рушником, залийте маринадом.
- Щоб зробити маринад покладіть в будь-яку посудину майонез, аджику, підлити масло, засипте приправи (беріть будь-яку суміш в пакетику н свій смак). Ретельно розітріть масу.
- Перемішайте індичку, щоб розподілити маринад по поверхні крил.
- Надішліть в пакет для запікання, або укладіть на деко.
- Якщо готуєте на деку, накрийте його листом фольги. Рукав надійно закріпіть, проколіть в декількох місцях для виходу пари.
- Надішліть блюдо запікатися при 200 о С.
- Через півгодини розріжте пакет. Продовжуйте готувати в духовці ще 20 хвилин.