Рецепти

Крила індички в духовці

Простенько, але зі смаком. Запікання птиці в духовці – завжди виправдано, оскільки м’ясо виходить неймовірно соковитим. Завдяки майонезу, крильця покриються красивою золотистою скоринкою, а всередині будуть м’якими і соковитими.

Візьміть:

  • Крила індички – 500 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Гостра аджика – стільки ж.
  • Оливкова олія – ложка.
  • Приправи для курки – щіпка.

Як приготувати:

  1. Помийте крила, обсушити рушником, залийте маринадом.
  2. Щоб зробити маринад покладіть в будь-яку посудину майонез, аджику, підлити масло, засипте приправи (беріть будь-яку суміш в пакетику н свій смак). Ретельно розітріть масу.
  3. Перемішайте індичку, щоб розподілити маринад по поверхні крил.
  4. Надішліть в пакет для запікання, або укладіть на деко.
  5. Якщо готуєте на деку, накрийте його листом фольги. Рукав надійно закріпіть, проколіть в декількох місцях для виходу пари.
  6. Надішліть блюдо запікатися при 200 о С.
  7. Через півгодини розріжте пакет. Продовжуйте готувати в духовці ще 20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *