Простенько, але зі смаком. Запікання птиці в духовці – завжди виправдано, оскільки м’ясо виходить неймовірно соковитим. Завдяки майонезу, крильця покриються красивою золотистою скоринкою, а всередині будуть м’якими і соковитими.
Візьміть:
- Крила індички – 500 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Гостра аджика – стільки ж.
- Оливкова олія – ложка.
- Приправи для курки – щіпка.
Як приготувати:
- Помийте крила, обсушити рушником, залийте маринадом.
- Щоб зробити маринад покладіть в будь-яку посудину майонез, аджику, підлити масло, засипте приправи (беріть будь-яку суміш в пакетику н свій смак). Ретельно розітріть масу.
- Перемішайте індичку, щоб розподілити маринад по поверхні крил.
- Надішліть в пакет для запікання, або укладіть на деко.
- Якщо готуєте на деку, накрийте його листом фольги. Рукав надійно закріпіть, проколіть в декількох місцях для виходу пари.
- Надішліть блюдо запікатися при 200 о С.
- Через півгодини розріжте пакет. Продовжуйте готувати в духовці ще 20 хвилин.
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване