Рецепти

Кролик, запечений з яблуками

Приготування:

Заздалегідь вимоченого кролика розрізаємо на шматочки та витираємо насухо.

У миску з м’ясом додаємо мед і вичавлюємо лимон.

Зверху посипаємо спеціями (можна вже готовою сумішшю “Для кролика”), додаємо соєвий соус.

Нарізаємо яблука скибками.

Перемішуємо яблука з м’ясом та ставимо в холодне місце на 60 хвилин, щоб воно добре промаринувалося.

Запікаємо м’ясо у заздалегідь розігрітій духовці (при 180 градусів за Цельсієм) 35 – 45 хвилин.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *