Картопляна запіканка з курячим фаршем в духовці виходить дуже соковитою, яскравою за смаком і поживною. Подавайте апетитне блюдо до обіду, вечері або в якості перекусу. Для приготування запам’ятовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Побалуйте себе і близьких!
Інгредієнти:
Фарш Курячий – 300 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Картопля – 500 гр.
Помідори – 2 шт.
Сир твердий – 100 гр.
Сметана – 4 ст.л.
Сіль – за смаком.
Перець чорний мелений – за смаком.
Паприка – за смаком.
Олія – 1 ст.л.
Зелень – для подачі.
Процес приготування:
Приготування:
Очищаємо ріпчасту цибулю, після нарізаємо його невеликими шматочками.
Фарш вимішуємо з сіллю і спеціями.
Очищаємо картоплю і відварюємо її до напівготовності. Після чого продукт нарізаємо середніми кружечками.
Поливаємо форму для запікання олією. Викладаємо половину картоплі. Далі курячий фарш і знову кладемо картопля.
Помідори промиваємо, очищаємо від плодоніжок і нарізаємо тонкими колами.
Шар з картоплі поливаємо сметаною, посипаємо спеціями. Зверху укладаємо помідори.
Посипаємо поверхню тертим сиром. Відправляємо блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Ситна і яскрава картопляна запіканка з курячим фаршем готова. Доповнюйте свіжою зеленню і подавайте до столу!
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване