Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже просто – всього лише обсмажуємо і допікаємо в духовці. Щоб підкреслити смак м’яса, найкраще використовувати ягідний соус – ідеальним рішенням стане соус із журавлини. Я рекомендую цей рецепт для вашого новорічного чи різдвяного столу, хоча можна прикрасити і просто недільний обід.
ЯК ПРИГОТУВАТИ ІНДИЧУ ГОМІЛКУ З СОУСОМ ІЗ ЖУРАВЛИНИ
ІНГРЕДІЄНТИ
ІНДИЧКА З СОУСОМ ІЗ ЖУРАВЛИНИ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
Розігрійте духовку до 180 градусів. Індичу гомілку (1 шт.) натріть сіллю і перцем та обсмажте на пательні з рослинною олією і гілочкою розмарину з усіх боків до золотистої скоринки. Потім поставте в духовку на 30-40 хвилин (в залежності від розміру ніжки).
Приготуйте соус з журавлини. У невеликій каструлі з’єднайте журавлину (150 г), цукор (50 г) і спеції: 1 паличку кориці та зірочку бадьяна. Доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні 10 хвилин. Потім перетріть соус через сито. Якщо соус виходить дуже рідким, ще трохи його випаріть.
Подавайте індичу гомілку з соусом із журавлини. Ідеальним гарніром до гомілки стане картопля, запечена в духовці з розмарином.
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване