Фарширована куряча грудка в пергаменті
Інгредієнти
- Грудки – 500 г
- Помідори -1-2 шт.
- Сир – 50 г для начинки і 70 г для додання скоринки
- Сіль, чорний мелений перець
- Зелень свіжа
- Гірчиця (зернова або звичайна) – 1 ст. л.
- Майонез (сметана) – 2 ст. л.
- Часник – 3 зубчики
Спосіб приготування
- Грудки розрізати уздовж, посипати сіллю і перцем з усіх боків.
- Для начинки дрібно нарізати зелень, додати подрібнений часник, гірчицю, майонез і 50 г тертого сиру. Перемішати.
- Начинити курку і скласти вдвічі. З пергаменту сформувати човник, схожу на хачапурі.
- Зверху філе викласти кружечки помідорів і посипати тертим сиром.
- Запікати за 200 градусів 35 хвилин.