Рецепти

Фарширована грудка в пергаменті

Фарширована куряча грудка в пергаменті

Інгредієнти

  • Грудки – 500 г
  • Помідори -1-2 шт.
  • Сир – 50 г для начинки і 70 г для додання скоринки
  • Сіль, чорний мелений перець
  • Зелень свіжа
  • Гірчиця (зернова або звичайна) – 1 ст. л.
  • Майонез (сметана) – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики

Спосіб приготування

  1. Грудки розрізати уздовж, посипати сіллю і перцем з усіх боків.
  2. Для начинки дрібно нарізати зелень, додати подрібнений часник, гірчицю, майонез і 50 г тертого сиру. Перемішати.
  3. Начинити курку і скласти вдвічі. З пергаменту сформувати човник, схожу на хачапурі.
  4. Зверху філе викласти кружечки помідорів і посипати тертим сиром.
  5. Запікати за 200 градусів 35 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *