Рецепти

ФАРШИРОВАНА КУРКА В ДУХОВЦІ

Фарширована курка до Вашого святкового столу. Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо! Рецепт смачної фаршированої курки грибами і рисом для наших улюблених господарочок.

ФАРШИРОВАНА КУРКА

Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо!

ІНГРЕДІЄНТИ

Курка (середня) 1 шт.
«Овочі з рисом та шампіньйонами 400 г
Масло 50 г
Майонез 2 ст. ложки
Сіль, часник та спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

Курку натерти сумішшю, приготовленою із подрібненого часнику, майонезу, солі, та спецій, і залишити на 30 хв (можна й довше, але не менше) для маринування. А тим часом суміш пакету варити 5—7 хв. (після закипання), додати вершкове масло, охолодити і приправити за смаком. Замариновану курку фарширувати сумішшю, зашити отвір і запікаємо 60—80 хв. в духовій шафі при температурі 160—180 °С. До столу подавати гарячою, з різноманітними соусами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *