Фарширована курка до Вашого святкового столу. Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо! Рецепт смачної фаршированої курки грибами і рисом для наших улюблених господарочок.
ФАРШИРОВАНА КУРКА
Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо!
ІНГРЕДІЄНТИ
| Курка (середня) | 1 шт. |
| «Овочі з рисом та шампіньйонами | 400 г |
| Масло | 50 г |
| Майонез | 2 ст. ложки |
| Сіль, часник та спеції | за смаком |
Курку натерти сумішшю, приготовленою із подрібненого часнику, майонезу, солі, та спецій, і залишити на 30 хв (можна й довше, але не менше) для маринування. А тим часом суміш пакету варити 5—7 хв. (після закипання), додати вершкове масло, охолодити і приправити за смаком. Замариновану курку фарширувати сумішшю, зашити отвір і запікаємо 60—80 хв. в духовій шафі при температурі 160—180 °С. До столу подавати гарячою, з різноманітними соусами.
Качка
Перепілка
Сало
Яловичина
Стейки
Баранина
Кролик
Фарш
Вареники
Пельмені
Котлети
Млинці
Долма
Зрази
Голубці
Спеції
Бакалія
Яйце
Супутні товари
Охолоджені напівфабрикати
Ковбаски охолоджені
М’ясо мариноване
Рулети охолоджені
Бургери
Шашлик
Шаурма
Хот-Дог
Соуси власного виробництва
Напої
Ковбаси
Сири
Хамон
Заправки
Маринади
Качка
Сало
Стейки
Баранина
Кролик
Долма
М’ясо мариноване