Фарширована курка до Вашого святкового столу. Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо! Рецепт смачної фаршированої курки грибами і рисом для наших улюблених господарочок.
ФАРШИРОВАНА КУРКА
Курка фарширована рисом і грибами дуже сподобається Вашим гостям, Ми обіцяємо!
ІНГРЕДІЄНТИ
Курка (середня) | 1 шт. |
«Овочі з рисом та шампіньйонами | 400 г |
Масло | 50 г |
Майонез | 2 ст. ложки |
Сіль, часник та спеції | за смаком |
Курку натерти сумішшю, приготовленою із подрібненого часнику, майонезу, солі, та спецій, і залишити на 30 хв (можна й довше, але не менше) для маринування. А тим часом суміш пакету варити 5—7 хв. (після закипання), додати вершкове масло, охолодити і приправити за смаком. Замариновану курку фарширувати сумішшю, зашити отвір і запікаємо 60—80 хв. в духовій шафі при температурі 160—180 °С. До столу подавати гарячою, з різноманітними соусами.