Рецепти

ДЕРУНИ З ГРИБАМИ І М’ЯСОМ

Картопля з’явилася в Європі не так вже й давно, в XVI столітті. Вона чудово прижилася і через деякий час стала для населення другим хлібом. Скільки ж смачних страв було придумано з картоплі! Взяти хоча б деруни. Перший рецепт їхнього приготування належить німецькій кухні й був вигаданий у ХІХ столітті.

Способів приготування дерунів можна перерахувати багато. Ми зібрали для вас смачні рецепти картопляних дерунів.

ДЕРУНИ З ГРИБАМИ І М’ЯСОМ

ІНГРЕДІЄНТИ

Картопля 7 шт.
Цибуля 1 шт.
Часник 1 головка
М’ясний фарш 250 г
Борошно 3 ст. л.
Сіль, перець за смаком
Шампіньйони 100 г

ПРИГОТУВАННЯНатираємо картоплю і цибулю на дрібній тертці. Додаємо борошно, сіль, перець за смаком і ретельно перемішуємо. Фарш солимо, перчимо, можна додати часник. Подрібнюємо гриби і також додаємо у м’ясний фарш.

На розігріту сковороду столовою ложкою викладаємо деруни. Поверх кладемо фарш і накриваємо картопляною масою. Подібну процедуру робимо з кожним деруном. Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки. Подавати на стіл гарячими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *