Рецепти

Буріто з квасолею та кукурудзою

У тортилью ви можете загорнути практично що завгодно. Наприклад, фарш із консервованою квасолею та кукурудзою. У вас вийде чудове буріто нашвидкуруч.

Буріто з квасолею та кукурудзою

Складові:

  • 500 г яловичого фаршу;
  • 400 г твердого сиру;
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • 200 г консервованої білої квасолі;
  • 100 мл густого томатного соусу;
  • 12 тортилій;
  • 1 цибулина;
  • 1 червоний болгарський перець;
  • оливкова олія для смаження;
  • сіль, перець та часниковий порошок – за смаком.

Приготування

Дрібно поріжте цибулю і обсмажте її з фаршем на оливковій олії. Злийте рідину з кукурудзи та квасолі, очистіть болгарський перець від насіння та поріжте його кубиками.

Додайте овочі до фаршу, коли він стане м’яким. Посоліть, поперчіть і додайте ¾ тертого сиру, а часниковий порошок та інші спеції залийте томатним соусом. Перемішайте все і потім кілька хвилин.

Посипте тортильї сиром, що залишився. Викладіть на них начинку, поверніть конвертами і потримайте на сухій розпеченій сковороді 1-2 хвилини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *