У тортилью ви можете загорнути практично що завгодно. Наприклад, фарш із консервованою квасолею та кукурудзою. У вас вийде чудове буріто нашвидкуруч.
Буріто з квасолею та кукурудзою
Складові:
- 500 г яловичого фаршу;
- 400 г твердого сиру;
- 200 г консервованої кукурудзи;
- 200 г консервованої білої квасолі;
- 100 мл густого томатного соусу;
- 12 тортилій;
- 1 цибулина;
- 1 червоний болгарський перець;
- оливкова олія для смаження;
- сіль, перець та часниковий порошок – за смаком.
Приготування
Дрібно поріжте цибулю і обсмажте її з фаршем на оливковій олії. Злийте рідину з кукурудзи та квасолі, очистіть болгарський перець від насіння та поріжте його кубиками.
Додайте овочі до фаршу, коли він стане м’яким. Посоліть, поперчіть і додайте ¾ тертого сиру, а часниковий порошок та інші спеції залийте томатним соусом. Перемішайте все і потім кілька хвилин.
Посипте тортильї сиром, що залишився. Викладіть на них начинку, поверніть конвертами і потримайте на сухій розпеченій сковороді 1-2 хвилини.