Рецепти

Брізоль із фаршу

Брізоль із фаршу вважається ідеальним варіантом поживного сніданку. Готується страва швидко, а смак має просто дивовижний. Якщо вам набридла стандартна яєчня з пісною вівсянкою, то саме час урізноманітнити повсякденне меню. Для приготування вам знадобиться фарш будь-якого м’яса і кілька яєць. Решту інгредієнтів ви можете додавати у процесі на власний розсуд або ж дотримуватися рецепту. Чимало господинь кладуть у страву гриби, сир або помідори чері.

Інгредієнти:

Яловичий фарш 700 г
Молоко 150 мл
Яйця 6 шт.
Сир твердий 200 г
Сметана 2 ст. л.
Сіль 2 ч. л.
Перець чорний мелений 2 ч. л.
Базилік сушений За смаком
Оливкова олія 4 ст. л.

Приготування:

Додайте сіль, спеції та перець у фарш за смаком, добре перемішайте.

Збовтайте одне яйце, додайте столову ложку молока і посоліть. Збийте віничком ще раз. Це послужить кляром для одного млинця. Потім вам треба буде повторити цю операцію знову.

Наріжте сир тонкими скибочками, а потім соломкою. Розігрійте сковорідку та влийте олії. Викладіть туди омлет і обсмажуйте з кожного боку по 2 хвилини. Всього у вас має вийти 6 млинчиків.

Змастіть кожен млинець сметаною, зверху викладіть фарш тонким шаром і скибочки сиру. Загорніть їх потім у трубочку.

Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. На таці для запікання розгорніть фольгу, а зверху викладіть трубочки.

Запікайте протягом 20-ти хвилин, можете покласти у фольгу шматочок масла за бажання, вийде дуже смачно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *