Як кажуть, скільки господинь – стільки й борщів. Не бувало ще такого випадку, аби дві різні людини приготували борщ одного й того ж смаку – настільки цікавою є ця страва. Для любителів доброго й здорового харчування борщ просто незамінний, хоча й не завжди знаходиться час на його приготування. Ви задаєте собі питання: як правильно готувати борщ в мультиварці? У наступному пункті ми пропонуємо вам швидкий та оригінальний рецепт борщу в мультиварці.
БОРЩ ЗІ СВИНИНОЮ
Наваристий бульйон зі свинини, ароматний запах спецій, яскравий колір і прекрасний смак. Потіште себе та близьких!
ІНГРЕДІЄНТИ
Вода | 3–4 літри |
Свинина середньої жирності | 600 г |
Картопля | 5 шт. середнього розміру |
Капуста | «на око» |
Овочі заморожені чи свіжі | 300–400 г |
Цибуля | 1 велика цибулина |
Морква | 1 велика морквина |
Буряк | 1 середнього розміру |
Томатний сік | 1–1,5 склянки |
Спеції: часник, тмин, гвоздика, перець | за смаком |
Сіль | за смаком |
Рослинна олія | для смаження |
1. Спочатку готуємо бульйон: опускаємо м’ясо у воду й залишаємо варитися до готовності упродовж півтори-двох годин, не забуваючи час від часу знімати пінку.
2. Поки вариться м’ясо, можна приступити до приготування зажарки.
- Для цього на розігріту сковороду висипаємо дрібно нарізану цибулю, моркву та буряк, просмажуючи їх до «скляного» стану.
- Висипаємо отриману зажарку в мультиварку до бульйону.
3. Нарізаємо попередньо очищену картоплю кубиками чи соломкою середніх розмірів і також додаємо у бульйон із зажаркою.
4. Те саме повторюємо з овочами й капустою, змішуючи усе в мультиварці.
5. В останню чергу додаємо спеції, вмикаємо мультиварку на режим «Суп» на 20–30 хвилин.
Найсмачніший борщ — це борщ зі сметаною і свіжою зеленню на 2-й день. Прикрасивши страву таким чином, ви отримаєте ароматний та ситний обід, корисний для вашого здоров’я!