Рецепти

БОРЩ ЗІ СВИНИНОЮ

Як кажуть, скільки господинь – стільки й борщів. Не бувало ще такого випадку, аби дві різні людини приготували борщ одного й того ж смаку – настільки цікавою є ця страва. Для любителів доброго й здорового харчування борщ просто незамінний, хоча й не завжди знаходиться час на його приготування. Ви задаєте собі питання: як правильно готувати борщ в мультиварці? У наступному пункті ми пропонуємо вам швидкий та оригінальний рецепт борщу в мультиварці.

БОРЩ ЗІ СВИНИНОЮ

Наваристий бульйон зі свинини, ароматний запах спецій, яскравий колір і прекрасний смак. Потіште себе та близьких!

ІНГРЕДІЄНТИ

Вода 3–4 літри
Свинина середньої жирності 600 г
Картопля 5 шт. середнього розміру
Капуста «на око»
Овочі заморожені  чи свіжі 300–400 г
Цибуля 1 велика цибулина
Морква 1 велика морквина
Буряк 1 середнього розміру
Томатний сік 1–1,5 склянки
Спеції: часник, тмин, гвоздика, перець за смаком
Сіль за смаком
Рослинна олія для смаження

 

1. Спочатку готуємо бульйон: опускаємо м’ясо у воду й залишаємо варитися до готовності упродовж півтори-двох годин, не забуваючи час від часу знімати пінку.

2. Поки вариться м’ясо, можна приступити до приготування зажарки.

  • Для цього на розігріту сковороду висипаємо дрібно нарізану цибулю, моркву та буряк, просмажуючи їх до «скляного» стану.
  • Висипаємо отриману зажарку в мультиварку до бульйону.

3. Нарізаємо попередньо очищену картоплю кубиками чи соломкою середніх розмірів і також додаємо у бульйон із зажаркою.

4. Те саме повторюємо з овочами й капустою, змішуючи усе в мультиварці.

5. В останню чергу додаємо спеції, вмикаємо мультиварку на режим «Суп» на 20–30 хвилин.

Найсмачніший борщ — це борщ зі сметаною і свіжою зеленню на 2-й день. Прикрасивши страву таким чином, ви отримаєте ароматний та ситний обід, корисний для вашого здоров’я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *