Рецепти

Апетитні свинячі медальйони

Медальйоном в кулінарії називають стейк філе-міньйон з яловичої або свинячої вирізки. М’ясні медальйони дуже ніжні і соковиті, прекрасно поєднуються з різними соусами і гарнірами. Щоб страва була максимально смачною, рекомендується використовувати свіже м’ясо найкращої якості і сковороду-гриль.

Медальйони зі свинини на сковороді

  • Свиняча вирізка – 700 г.
  • Часник – 3 зубч.
  • Рослинна олія – 2 ст. л.
  • Сіль, мелений перець за смаком.

Вирізку промити і видалити всі плівки. Вирізку розрізати поперек волокон шматочками довжиною 5 см. Поставити медальйони розрізаною стороною вгору і приплюснути. Зубчики часнику очистити і нарізати на 3 частини. Обсмажити на сковороді на рослинній олії на сильному вогні. Часник повинен віддати олії свій аромат.

Прибрати часник і викласти в гарячу олію медальйони. Смажити 4 хвилини без кришки з одного боку. Перевернути, посолити і поперчити, смажити медальйони ще 4 хвилини. Вимкнути вогонь і накрити сковороду кришкою, залишити м’ясо на 10 хвилин. Щоб перевірити готовність м’яса, розріжте один з медальйонів. Свинина повинна бути однорідного кольору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Магазин
0 Список побажань
0 елементів Кошик
Мій акаунт

КАТЕГОРІЇ

ЦІНА

ТИП М'ЯСА